Praktijk Elastiekje 
Kindercoaching

Waar heeft je kind last van?

En wat is de reden dat je kind doet zoals hij doet? Op speelse wijze help ik je kind om zelf te ontdekken en op te lossen wat er om aandacht vraagt. Zodat hij / zij grip krijgt op gevoelens en het eigen gedrag. Mijn naam is Karlijn van der Lelij en ik ben (integratief) kindercoach bij Praktijk Elastiekje. Samen gaan we voor blije kinderen en ontspannen ouders!

Meer geluk voor je kind
Veel kinderen hebben wel eens last van nare gevoelens: verdriet, boosheid, machteloosheid of iets anders. Het is mogelijk om zo'n naar gevoel op te lossen met als doel: je kind voelt zich gelukkiger en doet leuker. Ik help je kind daar graag bij in een kortdurend traject van drie tot vijf sessies. Want vaak zie je na een paar sessies als een verandering.

"Vaak zie je na een paar sessies al een verandering"

Ik begin altijd met een ouder-sessie waarin we o.a. bespreken waar jullie als ouders tegenaan lopen en wat je anders zou willen.  Daarna ga ik met je kind aan de slag.  De sessie wordt gevuld met spelen, spelletjes doen en knutselen. Samen met je kind ontdek ik hoe hij / zij zelf oplossingen kan vinden, daarbij spreek ik het zelfhelend en beeldend vermogen van kinderen aan. Lees meer hierover onder integratieve kindercoaching.

Het eerste oudergesprek is gratis en vrijblijvend. Mocht je je kind direct willen aanmelden, vul dan het contactformulier in onder contact. Je kunt ook eerst een terugbelverzoek doen, zodat we eerst telefonisch kennismaken.

Graag tot ziens!