Praktijk Elastiekje 
Kindercoaching

Over Elastiekje

Ken je dat gevoel dat je wordt tegengehouden, als je dingen probeert te veranderen? Dat je tegen de wind in rijdt. En dat elke meter die je opschiet, gevolgd wordt door twee meter achteruit. Ik geloof er in dat als je het echt wilt, dat je er met wat hulp zult komen. De naam 'Elastiekje' staat voor dit verandervermogen & de flexibiliteit van kinderen. Ik geef daarbij graag een duwtje in de rug.

Voor 4 t/m 12 jaar
Elastiekje is een  groeiende praktijk voor integratieve Kindercoaching in Delft en Den Hoorn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan op speelse wijze op zoek naar hoe het kind kan werken aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen of omgaan met gevoelens.

Kindercoach Karlijn
Mijn naam is Karlijn van der Lelij en ik ben kindercoach bij Elastiekje. In 2020 behaalde ik mijn diploma voor de opleiding PSBK en in 2021 behaalde ik mijn diploma voor integratieve kindercoach bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Gelukkige kinderen
Als persoon ben ik altijd al getriggerd geweest door gedrag en de vraag hoe je als mens kunt groeien. Na 20 jaar gewerkt te hebben als marketing en communicatieadviseur (afgelopen periode vooral voor de Bibliotheekbranche), ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ook erg geïnteresseerd ben in kleine mensen (kinderen). Graag begeleid ik kinderen naar meer geluk. Gelukkige kinderen leiden tot blije gezinnen (gescheiden of niet) en een mooiere wereld.  

Een enthousiaste moeder over de sessies: "Karlijn is zeer geïnteresseerd in het kind. Onze zoon voelde zich meteen bij haar op zijn gemak. Hij heeft het spelen erg leuk gevonden en tegelijk is hij aan de slag gegaan om zijn boze gevoel beter te leren kennen. Karlijn gaf ons als ouders het gevoel al heel goed bezig te zijn. Zij heeft ons net dat beetje meer inzicht gegeven dat we goed konden gebruiken!